Trekharmonicadag 16 maart a.s. in Aldeboarn.

Voor deze dag kan je je helaas niet meer aanmelden.
Hij was binnen 2 dagen volgeboekt!
bericht: 10 jan 18.00 uur

Ik zou bijna zeggen Veronica komt naar je toe, zo'n spreuk uit de jaren '70 van de vorige eeuw, een andere tijd. Maar het klopt wel een beetje want gaf ik eerst jarenlang trekharmonicadagen in mijn woonplaats Zwanenburg, vorig jaar ben ik begonnen in Oss, toen de locatie in Zwanenburg niet meer vacant was.

Ardy Proot was de motor achter deze switch naar Oss. Dat bleek gelijk een groot succes, dat wil zeggen na de eerste keer in het voorjaar wilde het overgrote deel van de deelnemers dit nog wel een keer in het najaar. Meer info en filmpjes vind je hier en hier.

Het is wederom Ardy Proot die uiteraard in overleg met mij voorstelde om op de plek waar zij haar tweede huis heeft in Aldeboarn een soortgelijke dag te organiseren. Zij heeft hier overigens wel meer trekharmonica activiteiten georganiseerd.

Wanneer en Waar is het:

Op zaterdag 16 maart a.s. ben je welkom om samen te spelen en samen te zingen in Cafe de Post aan de Doelhof 3 in Aldeboarn.

Van hoe laat tot hoe laat:

We beginnen om 11.00 uur en we stoppen rond 16.00 uur. Inloop vanaf 10.30. In de middag is er een lunch die inbegrepen is in de prijs.

Wat moet ik me voorstellen bij zo'n dag?

op zo'n dag komen zo'n 20 a 25 spelers bij elkaar om lekker samen te spelen en te zingen met z'n allen. Voor de lunch is meestal samen spelen en na de lunch samen zingen (dat wil zeggen een deel zingt en een deel speelt).

Om je een idee te geven hoe dat gaat, bekijk dit filmpje eens van de laatste trekharmonicadag in Oss:

 

Ben je nog niet afgehaakt? Fijn, wat je verder nog moet weten is dat we op CF instrumenten spelen en dat je de bladmuziek ruim van te voren via de mail krijgt toegestuurd, zodat je kan oefenen.

Wat kost het?

De kosten zijn € 30 euro, dat is inclusief lunch koffie en thee. Je kan je aanmelden door mij een mail te sturen, klik op deze link of kijk bij contact en het bedrag van € 30 euro over te boeken naar de volgende rekening:

NL34 ASNB 0708 8676 26 ten name van: G. Gerritsen Zwanenburg ovv Aldeboarn. Zodra je betaald hebt sta je op de lijst van deelnemers.

Tot slot:

Tot slot is het ook wel van belang om te vermelden dat we vooral voor ons plezier bij elkaar komen om onze passie te delen. Dat betekent dat je niet per se goed hoeft te spelen, dat is wel handig soms voor de tweede partijen, maar al kan je maar een paar stukken meespelen, als je zo'n dag mee wil maken aarzel niet, ook al reken je jezelf niet tot de gevorderde speler. Inspiratie kan iedereen bij tijd en wijle gebruiken.

Twijfel je nog? Overleg dan gewoon even door me een mail te sturen, klik op deze link of kijk bij contact Uiteraard kan je me ook voor andere vragen mailen.

 

Webpagina's die aansluiten bij dit onderwerp: