Donateur worden.

Mijn passie voor de trekharmonica heeft er vanaf het begin voor gezorgd dat ik graag mijn kennis en ervaringen met anderen wil delen. Op mijn website doe ik dit door zo veel mogelijk bladmuziek, video’s en informatie direct toegankelijk en kosteloos aan te bieden en reclame te weren.

 Als bezoeker van mijn site kun je, als je dat wil, als donateur je waardering kenbaar maken. Daarmee draag je bij aan mijn wens: een gratis toegankelijke website met een nog steeds groeiend aantal stukken bladmuziek, gemaakt door diverse trekharmonica spelers.

Voor je bijdrage krijg je ook nog iets concreets terug, behalve mijn zeer gewaardeerde dank.

De donatie voorstellen:

Optie 1: je doneert 25 euro.

Optie 2: je doneert 50 euro.

Vanzelfsprekend kun je na een jaar het donateurschap verlengen en wederom van deze voordelen gebruik maken.

De praktische uitvoering:

Spreekt het donateur worden je aan, wat ik van harte hoop, dan kan je het bedrag van je keuze  storten op bankrekeningnr: NL34 ASNB 0708 8676 26
ten name van: G. Gerritsen Zwanenburg o.v.v. donatie. Bic code: ASNB NL21

Stuur mij vervolgens een mailtje met je naam zodat ik je een a twee maal per jaar een nieuwsbrief kan sturen met voordelen voor donateurs. (klik hier als de mail link niet werkt)

 

Tot slot:

De waardering schuilt niet per se in de grootte van het bedrag, maar vooral in de intentie die er achter schuilgaat. Je kunt je waardering ook uitspreken in een mail en/of in een ander bedrag. Of in een alternatieve donatie

Gerard Gerritsen