handknopheader

Trekharmonicales regio Amsterdam

Wanneer je overweegt om trekharmonica te gaan spelen en op zoek bent naar les dan is het wellicht een optie om eens contact te zoeken.

Ik geef privéles, op donderdag en vrijdag ochtend aan beginnende spelers. Ook spelers die al een tijdje bezig zijn en weer eens wat inspiratie zoeken zijn van harte welkom.

 

De inhoud en frequentie van de lessen bepalen we in overleg. Dat kan variëren van eenmaal per 14 dagen tot een ochtend per 2 maanden als je van ver moet komen.  

Als je nog geen trekharmonica hebt, kan je er een huren, zodat je niet gelijk grote kosten hoeft te maken, maar eerst eens kan onderzoeken of de trekharmonica wel echt het instrument is wat bij je past.

Heb je al een trekharmonica, maar nog geen les, op mijn site staat ook een videocursus voor beginnende trekharmonicaspelers.

Over mijn wijze van lesgeven heb ik ooit een artikel geschreven met de titel: "Laat je vooral verleiden" . Dit artikel is gepubliceerd in de KLANK (een blad voor trekharmonica liefhebbers en accordeonisten).

Wil je meer weten over mij, mijn achtergrond, het ontstaan van de website en mijn visie? In maart 2019 heeft het Diatonisch Nieuwsblad (een blad voor trekharmonica spelers) een uitgebreid interview met mij gehouden, dat kan je via deze link lezen.

drie corso's 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Je kan me bellen op 06-245 949 82, of mailen (klik hier als deze link niet werkt).
Ik woon overigens tussen Haarlem en Amsterdam in Zwanenburg, waar een treinstation is (Halfweg/Zwanenburg) op 20 minuten lopen van mijn huis. En een bus eenmaal per uur vanaf het station bijna voor mijn huis stopt.

Passen mijn lestijden niet in jouw schema of zoek je een ander type trekharmonica docent via deze link kom je op de plek waar alle trekharmonica docenten bij elkaar staan

 

Artikelen die aansluiten bij dit onderwerp: