Samenspeeldagen

raamzijde samenspelenSinds 2006 organiseerde ik gemiddeld één keer per jaar een samenspeeldag. De opzet was heel laagdrempelig, nl samenspelen, andere trekharmonicaspelers ontmoeten en ervaringen uitwisselen.
Zo begon ik er ooit aan, toen ik nog bijna niemand kende in trekharmonicaland en op zoek was naar gelijkgestemden. De eerste keer kostte het me de grootste moeite om spelers bij elkaar te krijgen. De laatste jaren moest ik nee verkopen. Enerzijds vervulde me dat met trots, maar anderzijds viel het me zwaar om enthousiaste spelers te moeten teleurstellen.


De laatste twee jaar waren de trekharmonicadagen niet meer in Zwanenburg, maar in den lande, een praktisch gevolg van het beëindigen van de locatie in mijn dorp.
Inmiddels ben ik er mee gestopt, omdat mijn belangrijkste doel wel bereikt was ;-) Ik ken inmiddels meer dan voldoende trekharmonica spelers. En mijn aandacht is weer verschoven naar andere activiteiten rondom de trekharmonica.

Maar wil je andere spelers leren kennen, het is een hele goede manier en uiteraard zoek een vorm die bij je past, zo ben ik ook begonnen.

Hieronder tref je verslagen aan van samenspeeldagen die geweest zijn. Dat zijn met name video verslagen.

Terugblikken op samenspeeldagen

groep mei 2009

 

Webpagina's die aansluiten bij dit onderwerp: