hohneradheader2

Huiskamersessies voor beginnende trekharmonicaspelers

Deze huiskamersessies zijn in eerste instantie bedoeld voor spelers die de cursus trekharmonica leren spelen op mijn site volgen en hun vorderingen eens willen toetsen en ervaringen willen delen. Maar ook beginnende spelers die graag eens hun ervaringen willen delen en zich nog niet durven inschrijven voor een gewone huiskamersessie, zijn van harte welkom.

Een vraag die menigeen zichzelf zal stellen is: “Speel ik al goed genoeg om aan zo’n bijeenkomst deel te nemen”, het antwoord is Ja. Het gaat er bij deze huiskamersessie namelijk niet om hoe goed je (al) bent, maar om te leren van elkaar en elkaars ervaringen.

  Er is ruimte om je vorderingen te laten horen; vragen te stellen over de problemen die je op je pad bent tegen gekomen; eens een andere trekharmonica te bespelen; kortom de gelegenheid om eens met andere gepassioneerden van gedachten te wisselen en wellicht een deuntje samen te spelen.  

Aan mijn huiskamertafel in Zwanenburg is plaats voor vijf spelers, dat is niet heel veel, maar daardoor is er wel alle gelegenheid om in alle rust stil te staan bij vragen die je hebt en in het luisteren naar je vorderingen en die van anderen.  

De eerstvolgende huiskamersessies voor beginnende spelers is op:

 Op dit moment staan er   geen sessies gepland  

Stuur me een mail (klik hier als deze link niet werkt) om je aan te melden. Zodra een huiskamersessie vol zit zal ik dat hier vermelden.

Het bedrag van € 25,00 euro kun je overboeken op:
bankrekeningnr: NL34 ASNB 0708 8676 26
ten name van: G. Gerritsen Zwanenburg
ovv huiskamersessies. Zodra het bedrag binnen is, sta je op de lijst.  

Heb je vragen over dit initiatief, dan kan je me gerust bellen 020-4978645 (vragen naar Gerard Gerritsen) of mailen (klik hier als deze link niet werkt)

 

 

Webpagina's die aansluiten bij dit onderwerp: