balgoudroodheader

Meubelmaakster en trekharmonica speelster

Anita Ouddeken is meubelmaakster en trekharmonica speelster, dat zorgt voor uitwisseling tussen deze ambachten.

Zo heeft zij al weer enige tijd geleden een muziekstandaard ontworpen, die gemakkelijk op de tafel te plaatsen is, maar ook makkelijk mee te nemen is. Scroll of swipe even naar beneden, daar staat een filmpje.

Recent kwam er een nieuw project op haar pad, een beschadigde trekharmonica, een ooit mooie Mengascini, die nogal intensief gebruikt was. Een leerling van mij was weg van de klank, maar niet van het uiterlijk, daar bracht Anita uitkomst.

 

___________________________________________________________ 

Op onderstaand filmpje kun je de muziekstandaard bekijken die Anita Ouddeken, meubelmaakster en trekharmonicaspeelster heeft gemaakt.

 

De kosten van deze exclusieve hand gemaakte standaard zijn 39,00. Deze muziekstandaard is te bestellen via de website van Anita Ouddeken:  http://www.meubelmakerij-denhoutenhamer.nl/
Houd bij de bestelling rekening met een levertijd van 2 a 3 weken.

 

Anita Ouddeken is een oud leerling van mij die naast haar enthousiasme voor de trekharmonica ook een passie voor meubels maken heeft. Voorbeelden van haar werk zijn te vinden op haar website.
   Op mijn verzoek heeft ze zich gebogen over een tafelmuziekstandaard. Het resultaat is een prachtig in hoogwaardig berken multiplex uitgevoerd exemplaar.
   De standaard is makkelijk mee te nemen, geschikt voor bundels en zware klappers, zorgvuldig afgewerkt en ook geschikt als bijvoorbeeld (kook)boekenstandaard.

 

Webpagina's die aansluiten bij dit onderwerp: