balgbesesheader

Samenspeeldag 17 mei 2009

evelineHet heet nog een samenspeeldag en vanzelfsprekend wordt er ook nog samengespeeld. Maar dit keer stonden er een tweetal miniworkshops centraal.

Bij de workshop in de ochtenduren stond "Uit je hoofd spelen" centraal. Gewoon goed luisteren, kijken en naspelen in twee partijen! Of dat gelukt is? Luister zelf. Dit was het resultaat na een klein uurtje oefenen door 20 collega's, waarvan het merendeel minder dan één jaar de trekzak bespeeld.

In het middagprogramma gaf Paul van Muijen een miniworkshop. Toen hij liet horen wat we moesten gaan spelen werd het verdacht stil. Oeps dat klonk wel pittig, maar ... al doende leert men en Paul was een geduldige leermeester. Vooral de bastechniek was nieuw en verfrissend. Helaas is hier geen opname van, ik had mijn handen vol aan het instuderen.

 Hillegien  Paul  Thijs Marjon

Uiteraard waren er weer talrijke intermezzo's waarin menigeen liet horen wat hij/zij graag speelde of zong, waarbij zowel vrolijke als dramatische liederen de revue passeerden. En er werd ook weer allerlei tweestemmig repertoire gespeeld. Je zou kunnen denken dat er geen tijd meer was om bij te kletsen, maar ook daarvoor was er ruim de tijd, mede dankzij de uitgebreide lunch die, zoals inmiddels traditie is, verzorgd werd door mijn dochter Rosa. Kortom het was weer een uiterst geslaagde dag. Meer foto's tref je aan op deze pagina van de trekzakpagina.

Paul en Bep

annemiek hillegien eveline

groep mei 2009

 

Webpagina's die aansluiten bij dit onderwerp: