toetsengcheader

Samenspelen en samen zingen dag sept 2008

Samen spelen en samen zingen dat stond centraal zondag 14 september jl in Amsterdam. Het was voor de nieuwe deelnemers soms even zoeken want bij Amsterdam denk je niet gelijk aan weilanden. Maar het atelier waar regelmatig samenspeeldagen plaatsvinden ligt helemaal aan de uiterste westkant van Amsterdam, tussen de weilanden.

In het atelier heerste al vroeg een opperbeste stemming, iedereen had er zin in om eens lekker te gaan spelen. Allerlei repertoire had ik verzameld zoals; Aan het strand stil en verlaten; Santa Lucia; Vem kan segla forutan vind; La bella Lola; en nog veel meer.

koor 2008

's Ochtends speelden zo'n 8 collega's en zong de rest en 's middags waren de rollen omgedraaid. Het viel nog niet altijd mee om te zingen bij de klanken van een CF harmonica, omdat dat al vrij snel erg hoog klinkt. Gelukkig was er een oververtegenwoordiging van vrouwen die wel wat hoger konden zingen, maar ook daar pakte er regelmatig een de tweede stem.

Guusje Agaath

Ook tijdens de lunch, die weer goed verzorgt was door mijn dochter Rosa, werd er vrolijk gezongen met gitaar en trekharmonica als begeleiding.

groepje 2008

 

Webpagina's die aansluiten bij dit onderwerp: