selknopdetailheader

Cursus dubbele noten leren spelen

In deze cursus leer je spelen met dubbele noten. Aan de hand van 20 melodieŽn leer je in etappes de meest gebruikte dubbelgrepen kennen. De melodieŽn worden heel langzaam voorgespeeld, zodat je de vingerzetting goed kan zien. Aan het einde van elk filmpje word de melodie gespeeld in een passend tempo.  

Meer informatie over deze cursus onder aan deze pagina.

   
 

 

Nummers 1 t/m 5 Nummers 6 tot en met 10
       
 

 

Nummers 11 tot en met 15 Nummers 16 tot en met 20

Wat kan je allemaal leren in deze cursus?

Maar bovenal hoop ik dat je ongemerkt leert hoeveel plezier je kunt hebben van het spelen op een trekharmonica. Dat is ook mijn drijfveer om deze cursus te maken. Het plezier wat ik heb in het spelen met mijn trekharmonica, geef ik graag door.

Wat ik in deze cursus laat zien zijn geen wetten, het staat je vrij om het anders te doen. Ik geef slechts mijn kennis door, die ik verzameld heb in de loop der jaren, waarin ik steeds verder verslingerd raakte aan dit prachtige instrument.

Bundel bij deze cursus 

cursusboek 3Je kunt deze cursus gewoon volgen door goed te kijken en te luisteren liefst met een trekharmonica op je schoot. Ik heb echter ook een bundel gemaakt van alle 20 nummers. De melodieŽn zijn voorzien van cijfers zodat je ze ook zonder kennis van bladmuziek kunt spelen.

De bundel is te bestellen door 19,00 euro over te boeken op rekeningnr:
NL34 ASNB 0708 8676 26
ten name van: G. Gerritsen Zwanenburg
onder vermelding van: cursusbundel.

In de prijs zijn de verzendkosten reeds berekend voor verzending in Nederland.

Let op: Voor verzenden buiten Nederland (wereldwijd) komt er 6 euro bij, voor de hogere verzendkosten. Bic code: ASNB NL21

Je kan ook een pdf bundel bestellen van deze bundel. De kosten daarvan zijn € 10,00. Je ontvangt dan de complete bundel in pdf formaat per mail, die je zelf kan uitprinten. Stuur me een mail met je vraag

Het is verstandig voor een snelle verzending om me ook even je adresgegevens en je bestelling te mailen (klik hier als deze link niet werkt). Op mijn internetrekening, maar ook op mijn afschriften worden deze niet altijd compleet vermeld.

Mocht je (te) lang op een bundel moeten wachten, neem dan even via de mail contact met me op. Uiteraard ook wanneer je andere vragen hebt. 

cursusboek

Artikelen die aansluiten bij dit onderwerp: