selknop2header

Cursus trekharmonica leren spelen deel 2

In deel 2 ga ik uit van enige basiskennis (deel 1) Om die reden zijn de filmpjes iets anders opgezet: Eerst speel ik het nummer voor. Daarna speel ik het nummer langzaam zodat je mijn vingerzetting kan bekijken.
Deel 2 bestaat uit 25 filmpjes die je in series van 5 kan bekijken.

Mocht je alleen de melodieen willen horen van deel 2 klik dan hier

Meer informatie over deel 2 vind je onder aan deze pagina of klik hier

  youtube deel 2   youtube deel 2
 

 

Nummers 26 tot en met 30 Nummers 31 tot en met 35
  youtube deel 2   youtube deel 2
 

 

Nummers 36 tot en met 40 Nummers 41 tot en met 45
  youtube deel 2    
Nummers 46 tot en met 50  

Wat kan je allemaal leren in deel 2?

In deel 2 ga je je vaardigheden die je in deel 1 geleerd hebt verder uitbreiden:

Ik hoop dat de filmpjes je motiveren en stimuleren bij het leren spelen op je trekharmonica. En dat je al doende merkt hoeveel plezier je kunt hebben van het spelen op een trekharmonica. Dat is ook mijn drijfveer om deze cursus te maken. Het plezier wat ik heb in het spelen met mijn trekharmonica, geef ik graag door.

Wat ik in deze cursus laat zien zijn geen wetten, het staat je vrij om het anders te doen. Ik geef slechts mijn kennis door, die ik verzameld heb in de loop der jaren, waarin ik steeds verder verslingerd raakte aan dit prachtige instrument.     

Bundel bij deel 2 van de cursus 

cursusboek 2Je kunt deze cursus gewoon volgen door goed te kijken en te luisteren liefst met een trekharmonica op je schoot. Ik heb echter ook een bundel gemaakt van alle 25 nummers uit deel 2. De melodieën zijn voorzien van cijfers zodat je ze ook zonder kennis van bladmuziek kunt spelen.

De bundel is te bestellen door 19,00 euro over te boeken op rekeningnr:
NL34 ASNB 0708 8676 26
ten name van: G. Gerritsen Zwanenburg
onder vermelding van: cursusbundel.

In de prijs zijn de verzendkosten reeds berekend voor verzending in Nederland.

Let op: Voor verzenden buiten Nederland (wereldwijd) komt er 6 euro bij, voor de hogere verzendkosten. Bic code: ASNB NL21

Je kan ook een pdf bundel bestellen van deze bundel. De kosten daarvan zijn € 10,00. Je ontvangt dan de complete bundel in pdf formaat per mail, die je zelf kan uitprinten. Stuur me een mail met je vraag

Het is verstandig voor een snelle verzending om me ook even je adresgegevens te mailen (klik hier als deze link niet werkt). Op mijn internetrekening, maar ook op mijn afschriften worden deze niet altijd compleet vermeld.

Mocht je (te) lang op een bundel moeten wachten, neem dan even via de mail contact met me op. Uiteraard ook wanneer je andere vragen hebt. 

jagersdans

Artikelen die aansluiten bij dit onderwerp: